Udgivet i Skriv en kommentar

Jeg glæder mig over de rosende ord til “Skaderne” ved Blixenfesten i fredags

Min bog “Skaderne” var nomineret til en Blixenpris i børne- og ungekategorien. Jeg kom desværre ikke hjem med en Blixenstatuette, den gik helt fortjent til Lene Kaaberbøl. Men alligevel glæder jeg mig over juryens rosende ord (v. Josefine Ottesen) som motivation for nomineringen:

‘Morten Dürr har igennem en årrække skrevet en lang række titler i alle mulige genrer for yngre læsere med det fællestræk, at historierne emmer af fortælleglæde og fodrer læselystne børn med spænding, humor og intensitet. Morten Dürr er indstillet til Høst-prisen for “Skaderne”, der udkom på Alvilda i 2014. “Skaderne” er en letlæst historie om et tungt emne, bundet sammen med en overraskende og rørende poetisk sløjfe.’

Læs ‘Skaderne’ på ereolen.
Køb ‘Skaderne’ på Saxo.com

skaderne

Leave a Reply