Udgivet i Skriv en kommentar

Fremragende anmeldelse i Weekendavisen af “Jagten på den talende hund”

Der udkommer jo et væld af børnebøger hver måned, så det er absolut ingen selvfølge, at ens bøger bliver anmeldt i dagbladene. Derfor er jeg ekstra glad for en entusiastisk anmeldelse af “Jagten på den talende hund” i Weekendavisen. Stine Reinholdt Hansen anmelder bogen og skriver blandt andet:

“Du er garanteret en historie som er bindegal, voldsomt dramatisk og samtidig ret morsom. Forfatterkollegerne Morten Dürr og Bo Skjoldborg har skiftedes til at skrive på historien, og de har helt sikkert haf en fest med at digte videre på hinandens skøre ideer og vilde indfald. Det er en måde at skrive historier på, som kan give vilde og uforudsigelige resultater, når projektet lykkes. Det gør det her.”

Køb “Jagten på den talende hund” hos Saxo.

Eller:

Lån ebogen på Ereolen.dk

Jagtenstor

 

Leave a Reply