Udgivet i 3 kommentarer

“Jagten på den talende hund” er udkommet – køb bogen til rabatpris 99 kr. indtil 31. marts.

I dag er jeg utrolig stolt og glad over at meddele, at “Jagten på den talende hund” er udkommet – en rigtig sjov bog, jeg har skrevet sammen med Bo Skjoldborg. Jeg kommer til at blogge mere om bogen i løbet af de kommende dage – men her og nu kan du jo evt. downloade en gratis smagsprøve på bogen: uddrag

Bogen kan købes for 99 kr. gennem saxo.com indtil d. 31. marts.

Om bogen:

Kurt og Mikkel kidnapper folks kæledyr og kræver løsepenge for dem. Drengene vælter sig i penge, gadgets og chokolade. Indtil de en dag kidnapper den forkerte hund. En hund, som kan tale. En hund, som kan sladre om dem.

“Jagten på den talende hund” er en hylende sjov bog for 9 – 12 år, oplæsning fra 6 år. 234 sider, paperback. Bogen fås også som ebog. Udgivelsesdato 23. februar, 2015.

Jagtenstor

3 tanker om ““Jagten på den talende hund” er udkommet – køb bogen til rabatpris 99 kr. indtil 31. marts.

  1. Lyder som en sjov historie! Var i to om at skrive den? Hvis ja, så gad jeg godt at vide hvordan i har realiseret det rent praktisk. Jeg har selv prøvet at skrive en børnebog sammen med en anden.
    Mange hilsner og tillykke med bogen!
    Marlene

    1. Hej Marlene, tak for din besked – jeg og Bo vil over de kommende uger lave en håndfuld blogindlæg om emnet – så hæng på og del gerne med dine egne erfaringer!

  2. Hej Marlene. Nu svarer jeg (Bo Skjoldborg/co-writeren) dig lige, så kan det være, Morten uddyber lidt på et andet tidspunkt. Jep, vi skrev den sammen … og faktisk har vi lavet en lille artikel om processen: ‘Når man jammer en god historie’: http://forlagetplot.dk/resources/jammerhistorie.pdf
    Tak for tillykket 😉

Leave a Reply