Udgivet i Skriv en kommentar

Så er vi gået i luften med 17 gratis ebøger til vinterferien! Hjælp os med at sprede nyheden, tak!

www.gratisbørnebøger.dk

Vi har intet reklamebudget – men derfor skal det ikke være hemmeligt: I dag relancerer vi http://www.gratisbørnebøger.dk – som består af 17 fremragende børnebøger, der kan læses absolut gratis på computer og tablets. Bøgerne er skrevet af Morten Dürr, Ellen Holmboe, Jan Kjær, Emil Blichfeldt, Henrik Einspor, Bo Skjoldborg og Benni Bødker. Tre af bøgerne er Orla-nominerede 2015 – inklusiv min egen “Zombier kysser klamt!”

Bøgerne kan læses gratis indtil 22. februar. Ja, det er korrekt. Gratis. Hjælp med at gøre projektet til en succes ved at dele denne nyhed på sociale medier, gennem skolens intra eller på anden vis.

www.gratisbørnebøger.dk

2015_vinter_header1

Leave a Reply