Udgivet i Skriv en kommentar

Sød, spændende og lidt uhyggelig – ipadguide.dk anmelder min interaktive billedbog “Miki”

app icon 152 pixIpadguide.dk anmelder min interaktive billedbog “Miki” – og giver den blandt andet følgende ord med på vejen:

“Historien bliver læst op og egner sig til de tre til otte-årige børn. På hver side skal man trykke på skærmen et sted, som får noget til at ske, så historien kan udvikle sig. Det er en enkel og sød lille historie, som dog også rummer uhygge og spænding. Min datter på otte år syntes at historien var god, men også uhyggelig. Det er rigtigt fint, at barnet ikke blot er passiv tilhører og beskuer af de fine tegninger, men også selv kan medvirke i historien, ved at trykke forskellige steder på forskellige tidspunkter.”

Læs hele anmeldelse her.

Køb “Miki” på app-store til 7 kroner.

Leave a Reply