Udgivet i Skriv en kommentar

Læs dine ebøger direkte i en webbrowser – med booki.sh

Okay, nu har du måske købt en ebog fra en af de danske netboghandlere – nu skal filen overføres til din ebogslæser. Men hvorfor ikke blot oprette en konto på http://www.booki.sh – og derefter uploade din bog til “skyen” direkte fra computeren. Efter kort tid er din bog klar til at blive læst på alle apparater med en webbrowser.

Det fine ved booki.sh er samtidig, at brugergrænsefladen til din ebog er langt mere elegant og intuitiv end mange andre løsninger. Et eksempel: du kan ikke alene forandre tekststørrelse og font – du kan også ændre linjeafstand. Et must for børnelæseren som gerne vil have en åben sats.

OBS: når du skal uploade dine egne ebøger: kig til højre under “readings” – tryk her og scroll ned i bunden – her trykker du upload.

Se mere om booki.sh her

Køb (mine) bøger til booki.sh her:

Saxo.dk
Booksnob.dk
Riidr.dk
g.dk

Leave a Reply