Udgivet i Skriv en kommentar

Børn mobber allerede i børnehaven – og det bliver tit overset

I går blev jeg gjort opmærksom på denne fremragende artikel, som handler om, hvordan mobning små børn ofte bliver overset.

http://www.information.dk/292333

Da min datter for mange år siden blev mobbet i børnehaven, skete det lige for næsen af pædagogerne – men ingen tog det alvorligt. Heldigvis flyttede vi i samme tidsrum og skiftede helt naturligt til en anden børnehave, hvor atmosfæren var langt bedre og sundere for børnene – og hvor pædagogerne var fremragende. Men mobning i børnehaven er overset. Og jeg blev så irriteret over dette, at jeg skrev bogen: “Da Stella mistede håret” – som handler om social udelukkelse blandt de små. Bogen udkom som billedbog på Klematis – men den er også udkommet som ebog til ipad og kan købes gennem ibookstore til 15 kroner.

Link til ibookstore her

Leave a Reply