Udgivet i Skriv en kommentar

Flot lektørudtalelse til “Dæmonen fra Notre Dame”

Martin W. Hansen har skrevet lektør på  “Dæmonen fra Notre Dame” – og den var han begejstret for. Han sammenligner bogen med mine andre gysere i Sort Chok-serien og skriver blandt andet:

“Det er et rigtigt fint bind i forfatterens gyser-serie, og det er endnu en gang Erik Petri der illustrerer til. Det gør han både godt og rigtigt klamt. Sproget er let at læse … Hverdagsgyset i Dürrs gysere, minder i nogen grad om R.L. Stines populære serier men er, især på den grafiske side, mere udpenslede end disse.”

“Dæmonen fra Notre Dame” er ude nu som papirbog – men den er også på vej som ebog. Hvis man er nysgerrig efter at læse Sort Chok serien er de tre forrige titler allerede udgivet som ebøger til ipad – til cirka 50 kroner alt efter forhandler. Find eksempelvis bøgerne hos saxo.dk

Leave a Reply