Udgivet i Skriv en kommentar

Fremragende blog anmeldelse af min bog “Øksemorderens kranium”

Jette Holst driver den anbefalesesværdige blog “Gyseren”, hvor hun kaster et kritisk blik på ja … gysere. Og nu er turen kommet til en af bøgerne i min gyserserie “Sort chok” – nemlig første bind i serien “Øksemorderens kranium.”. Den får smukke ord med på vejen:

“Sproget er lige ud ad landevejen, og historien er illustreret med drabelige billeder af Erik Petri. Her er masser af action og ikke så meget baggrundsfnidder. Lige præcis sådan en god børnegyser skal være. Og så har den en overraskende ond slutning … en god gedign gyserhistorie, som kan læses fra omkring 10-12 år.”

Læs hele anmeldelsen her: http://gyseren.dk/bog/oksemorderens-kranium-af-morten-durr/

 

Bogen kan købes både som trykt bog og som ebog til ipad. Blandt andet via disse forhandlere:

Saxo.dk
mubook.dk
Booksnob.dk
Storybag.dk
Riidr.dk
Mibook.dk 

Leave a Reply