Udgivet i 4 kommentarer

Hurra! Min bog “En lort med tusind ben” har fået Bogslugerprisen.

“En lort med tusind ben” er blevet tildelt “Bogslugerprisen”, som er en pris tildelt af børn på 5. klassetrin. Og den slags priser er jo det fornemste en børnebogsforfatter kan ønske sig, da bogen er præmieret af børnene selv. Rasmus Sangill fra 5. klasse på Hee Skole var en af dem, som stemte på bogen. Han motiverede sit valg således:

“Den er mega syg god fordi de laver sære ting og den handler om fodbold”.

Findes der en større ære end at få sin bog kaldt “mega syg god”? Jeg tror det ikke, og denne forfatter er meget beæret og glad.

Bogslugerprisen er et initiativ under biblioteker og skoler i Ringkøbing-Skjern kommune. Læs mere om projektet her:

http://www.riskbib.dk/Default.aspx?ID=13830

“En lort med tusind ben” kan købes som både ebog til ipad og andre ebogslæsere – samt  almindelig trykt bog. Køb den eksempelvis fra disse forhandlere:

Apple ibookstore

Saxo.dk
mubook.dk
Booksnob.dk
Storybag.dk
Riidr.dk
Mibook.dk 

4 tanker om “Hurra! Min bog “En lort med tusind ben” har fået Bogslugerprisen.

  1. […] Ingen af mine trykte bøger har været blot i nærheden af en bestsellerliste – de har knap nok se indersiden af en boghandel. Men min ebog “En lort med tusind ben”, har i den forgange uge solgt så godt, at den er havnet på en femte plads over ugens mest solgte ebøger. Det gode salg skyldes formentlig, at prisen er solgt voldsomt ned. I øjeblikket – og de næste par uger frem, kan ebogen fås til 8,50 – 10 kroner alt efter forhandler. Dette tilbud er sat i søen for at fejre, at bogen har modtaget Bogslugerprisen. […]

  2. […] I perioden var “En lort med tusind ben” kraftigt nedsat, fra 33 kroner til 10 kroner, for at fejre, at bogen havde modtaget Bogslugerprisen. […]

  3. […] Bogen blev sidste år tildelt Bogslugerprisen […]

Leave a Reply