Udgivet i Skriv en kommentar

Dejlig anmeldelse af “Salmas første sne” på barneguiden.dk

“Salmas første sne” er anmeldt på barneguiden.dk af Nønne Lønne Votborg, hun skriver blandt andet:

“Hvert år kommer flere hundrede børn til Danmark uden deres forældre. I 2009 var tallet eksempelvis 602 børn. Disse børn og deres vanskelig livsvilkår har forfatteren Morten Dürr valgt at sætte spotlight på med bogen “Salmas første sne”, som er bind tre i en serie om nydanske børn. Det er en rigtig god idé!”

Og hun afslutter begejstret:

“Tak for en flot bog!”

Og jeg siger tak for en fin anmeldelse – det luner! Læs hele anmeldelsen her.

Om “Salmas første sne”

Salma er kommet til flygtningecenteret i Danmark uden sin far og mor. Hun er flygtet fra Sudan. Hendes onkel bor i Danmark. Salma ved, at hendes onkel hedder Muhammed, men hun kan ikke huske hans efternavn. Salma havde et billede af ham. Men så blev billedet væk i sneen. Hvordan skal hun nu finde ham?

Bogen er en del af en serie, som også omfatter “Slip aldrig Samiras hånd” samt “Da Fatima blev fugl”. Serien fortsætter til efteråret 2011, hvor bogen “Amins alfabet” udkommer.


Leave a Reply