Udgivet i Skriv en kommentar

Flot lektørudtalelse til min nye bog “Frederik fra forstaden: Det perfekte kup”

Så er der kommet lektørudtalelse på “Frederik fra forstaden: det perfekte kup” – og den er rigtig god!

Lektøren Bo Knudsen konkluderer:

“Dürr skriver frisk og nutidigt om/for drenge. Trods de alvorlige temaer, der også berøres, skal bogen absolut læses for fornøjelsens skyld. En god portion humor rammer målgruppen præcist. Det ligner starten på en serie, og vi følger gerne Frederiks drømme og trængsler i en forhåbentlig kommende bog. “

Og han  sammenligner bogen med: ”

“Dürr er i familie med forfattere som Glenn Ringtved og Daniel Zimakoff, der også skriver frisk og nutidigt om/for drenge. En anden litterær slægtning er Thorstein Thomsen, der i Tordenskjold-klubben, 1984, gjorde noget af det samme, som Dürr gør her.”

Om bogen:

Frederik vil være rockstjerne.
Han mangler en guitar, men det er ikke noget problem. Han får jo en guitar i julegave. Eller – sådan skulle det have været. Han når nemlig aldrig at få den. For hans far har ikke noget job. Og det viser sig, at alting er købt for lånte penge. Fjernsynet, sofabordet og den guitar, der lå pakket ind under sengen. Det hele må afleveres igen.
Frederik beslutter sig for at skaffe guitaren selv. Han udtænker en plan. En plan, der involverer en flaskeautomat. Det er en forbrydelse, som ingen nogensinde vil opdage. Det perfekte kup.
Det kan ikke gå galt.

 

Leave a Reply