Udgivet i Skriv en kommentar

“Salmas første sne” anmeldt på bogvægten.dk til 5 glober

Jan Vandall har anmeldt “Salmas første sne” uhyre positivt på bogvægten.dk og uddeler 5 glober. Han konkluderer:

“Salmas første sneer en godt fortalt flygtningehistorie. Den ligger fint på linie med forståelse og opfattelse hos de 7 – 10 årige, som er bogens målgruppe. Samtidig kan den være god og føles relevant for nydanske flygtningebørn, der her får en historie som de kan relatere sig til. Der er faktisk mangel på bøger, som kan interessere de små to-sprogede skoleelever, og netop den gruppe har brug for øget læsefærdighed. Samtidig kan bogen danne en fin baggrund for samtaler i skolens mindste klasser om flygtningebegrebet og flygtningeskæbner. Samtaler og undervisning der kan øge børnenes forståelse for hvor usikker og farlig en verden flygtningene kommer fra, og hvor lidt der skal til for at vælte deres tilværelse helt omkuld.”

Læs hele anmeldelsen her:

http://www.bogvaegten.dk/1-1307-selmas-foerste-sne.html

Leave a Reply