Udgivet i Skriv en kommentar

Fornem lektørudtalelse til min nye bog “Kurt Komet”

Lektørudtalelsen er landet på min nye bog “Kurt Komet”, og den er i høj grad positiv. Lektøren finder, at bogen er “velegnet til højtlæsning fra 6 – 9 år og selvlæsning fra 9 – 12 år” og sammenligner bogen med andre sjove bøger såsom “Kaptajn underhyler”. Lektøren konkluderer alt i alt:

“God og lettilgængelig underholdning som er velegnet til både højt- og selvlæsning”

Om “Kurt Komet”:

“Kurt Komet” er sci-fi for yngre læsere, actionkomedie i højt tempo. Bogen er tænkt som  højtlæsningsbog for 6 – 9 år, samt selvlæsning fra 9 – 12 år. Bogen er illustreret af Mads Berg og redigeret af Julie Rotne. 152 sider, vejledende udsalgspris 250 kroner.

Bagsidetekst:
“Endelig sker det. Kurt får sin helt egen rumraket. I raketten kan han flyve til galaksens yderste grænse. Han kan besøge de fjerneste planeter, men Kurt sætter kursen mod Fængselsplaneten Stål. Her sidder prinsesse Alice fanget. Nu vil Kurt befri hende.”

Download de første kapitler som gratis pdf-smagsprøve.

http://mortendurr.com/wp-content/uploads/2010/10/kurtkometprove.pdf

 

 

Leave a Reply