Udgivet i 1 kommentar

Flot lektørudtalelse til “De forbyttede tissemænd”

“Den er lidt “fræk” – den titel” – sådan starter lektørudtalelsen på min nye bog “De forbyttede tissemænd”. Lektøren Boy Olesen er  glad for historien og illustrationerne. Han konkluderer: “Spændende, sjov, men også alvor, er omdrejningspunktet for denne udmærkede bog, som er særdeles velegnet til de børn, der er kommet godt i gang med læsningen.”

“De forbyttede tissemænd” er udkommet på forlaget Carlsen med tegninger af Lars Gabel.

Fra bogens bagside:

“Hele klassen skal på tur til Eksperimentariet. Men Konrad og Lea farer vild og ender i et rum med en mærkelig maskine. Når man trykker på den røde knap, sker der noget. Der kommer et stort, hvidt lysglimt og en brølende lyd. Derefter stilhed. Lea og Konrad er okay. Vistnok. Men noget er byttet rundt … ”

Køb bogen til 29 kroner som ebog til ipad hos Apple Ibookstore

1 tanke om “Flot lektørudtalelse til “De forbyttede tissemænd”

  1. Glæder mig til at læse den!

Leave a Reply