Udgivet i Skriv en kommentar

Status over et produktivt år – 12 titler tilføjet bibliografien

Så går året så småt på hæld.  Året har for mit vedkommende været yderst produktivt. Jeg har i 2010 kunne tilføje 12 nye titler til bibliografien, der således tæller 25 bøger. Samtidig glæder jeg mig over, at der fortsat er hul igennem til udlandet. I 2011 udkommer “Slip aldrig Samiras hånd” på tysk, “Marias dukke” samt “Da Fatima blev fugl” på svensk og “Lines rekordbog” på færøsk.

Og så til det mindre gode. For 2010 har også været et sørgeligt år, hvor cfu’erne, bibliotekerne og skolebibliotekerne er blevet pålagt massive besparelser. Samtidig bliver litteraturstøtten barberet ned og bibliotekspengene skal formentlig i fremtiden deles mellem mange forskellige ophavsmænd, foruden forfattere også komponister og filminstruktører. Med den udvikling er det både op ad bakke og i strid modvind at skrive børnebøger. Derfor desto mere grund til at sige tak til alle jer, som fortsat køber, læser og låner bøgerne. Så tak!

Leave a Reply