Udgivet i 5 kommentarer

Mød mig på bogfestivalen “København læser” den 10. november

Jeg er blevet inviteret til at fortælle om min seneste billedbog “Ufo-alarmen” ved litteraturfestivalen “København læser”, der afholdes i uge 45. Arrangementet finder sted på Bibliotekshuset, Rodosvej – Amager. Mit eget lokale bibliotek 🙂
Fra kataloget:
“Morten Dürr fortæller sin historie Ufo alarmen og viser Otto Dickmeiss’ illustrationer.  Børnene får lejlighed til at tale om emner som: Sove sammen, tisse i sengen og ikke mindst Ufo’er.  Arrangementet henvender sig til de største børnehavebørn og børnehaveklassen.”
Se mere her: København læser

Om bogen:
“Frederik skal sove ovre i børnehaven. Men han vil ikke. For så vil de andre opdage tisse-alarmen. Den, han har på, fordi han nogle gange tisser i bukserne om natten. I børnehaven kommer Frederik til at lyve. Han siger, alarmen kan finde ufo’er. Om natten går alarmen i gang, og så går Frederik og hans venner på ufo-jagt.”

Illustreret af Otto Dickmeiss

5 tanker om “Mød mig på bogfestivalen “København læser” den 10. november

 1. Hej du,
  selv om jeg er 16 og har prøvet ble og stramme underdrenge så tisser jeg sgu stadig i bukserne om natten – har prøvet ringeapparat – men det smutter sgu i underdrengene alligevel

  1. Prøv at søge kontakt til denne forening … måske kender du den. Her er der rådgivning.
   http://www.kontinens.dk/

   1. Svar – fint nok,
    men det smutter sgu stadig i underbukserne om natten – min bror gør det osse snovt – hva fan – vi er jo drengerøve. Hilsen Flemming
    doc.flemming@gmail.com

 2. Jeg tisser i sengen om natten – synes det er ok – kan ikke gøre for det – det er super med våde underdrenge – min bror gør det osse.
  Hilsen
  flemming@gmail.com

  1. Ja, det er jo arveligt, har jeg forstået på inkontinensforeningen – så hvis far eller farfar er ramt – bliver man det måske også selv – og ens bror.

Leave a Reply