Udgivet i Skriv en kommentar

Min nye billedbog “Ufo alarmen” er anmeldt på fortællingen.dk

Rikke Dyrhave Nissen anmelder min nye billedbog “Ufo alarmen” på fortællingen.dk. Anmeldelsen er dejlig positiv og siger blandt andet:

“Morten Dürr har begået en herlig billedbog, der tager et tabu-emne op ..(.)… Sammen med Otto Dickmeiss flotte farverige illustrationer er det en bog, der kan læses igen og igen. Her er chancen for både at snakke om nattetisseri, ufoer, børnehave, forældre og venner. Grib den!”

Læs hele anmeldelsen her:

http://fortaellingen.dk/anmeldelse/morten-durr-ufo-alarmen

Om “Ufo alarmen”:
Frederik skal sove ovre i børnehaven. Men han vil ikke. For så vil de andre opdage tisse-alarmen. Den, han har på, fordi han nogle gange tisser i bukserne om natten. I børnehaven kommer Frederik til at lyve. Han siger, alarmen kan finde ufo’er. Om natten går alarmen i gang, og så går Frederik og hans venner på ufo-jagt.

Find billigste pris på bogen her:

http://www.bogpriser.dk/q-ufo-alarm/

Leave a Reply