Udgivet i Skriv en kommentar

Jeg får 8 bøger udgivet dette efterår – læs mere her

Der er blevet redigeret, skrevet om og redigeret. Men nu er bøgerne næsten alle sammen i trykken – eller godt på vej. Otte titler bliver det til dette efterår.

For Alfabeta har jeg skrevet fire letlæste bøger til voksne. Bøger som skal bruges i undervisningssammenhæng – med særligt fokus på voksne indvandrere, som skal lære dansk. Bøgerne udkommer i løbet af oktober og hedder henholdsvis:

“Doktor nej”, “Den forkerte Otto Kubak”, “Gifttanden” samt “Min svigerfars penge”

For Forlaget Carlsen har jeg, udover billedbogen “Ufo-alarmen” der udkom i sidste uge, skrevet højt- og selvlæsningens bogen “Kurt Komet”, samt selvlæsningsbogen “De forbyttede tissemænd”. Bøgerne udkommer i henholdsvis september og november.

For  Alinea har jeg skrevet to gysere, som udkommer i oktober-november: “Øksemorderens kranium” samt “Alligatorblod”.

Nedenfor kan man se forsiden til “Kurt Komet” samt opslag fra “De forbyttede tissemænd”, “Øksemorderens kranium” og “Alligatorblod”. Illustratorerne er henholdsvis Mads Berg, Lars Gabel og Erik Petri.

Leave a Reply