Udgivet i 4 kommentarer

Download “Skrig under vand” som gratis podcast

Når jeg løber, og det bliver alt for sjældent, hører jeg lydbøger på min ipod. Da netlydbog.dk ikke er kompatibel med mac-brugerne, har jeg efterhånden brugt mange penge i Itunes butikken på diverse lydbøger. Det er først og fremmest krimier, jeg køber. Ikke noget alt for dybt, Michael Connelly er en favorit til formålet. Men nu ser jeg, at Politikens nye danske thriller “Skrig under vand” kan fås som gratis podcast i en begrænset periode. Den ryger på min ipod næste gang fødderne skal luftes. Lydbogen kan downloades indtil d. 24. juni på dette link:

http://politiken.dk/kultur/article444112.ece

4 tanker om “Download “Skrig under vand” som gratis podcast

  1. Det er selvfølgelig dybt irriterende at ens Ipod har en del begrænsninger. Tak for link og her er tre andre

    http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Laeseklubber/Lydbogspris/fase_2/20100616135329.htm

    /Thor.

    1. Tak for links, Thor!

  2. Velbekom 🙂 Jeg fik læst bogen i sidste uge (og endda anmeldt den). Den var nu ikke så fantastisk spændende. Så måske du burde finde noget andet at løbe til.

  3. […] The busiest day of the year was June 23rd with 124 views. The most popular post that day was Download “Skrig under vand” som gratis podcast. […]

Leave a Reply