Udgivet i 2 kommentarer

Københavns biblioteker har fået ny hjemmeside – som overhovedet ikke virker!

Københavns biblioteker har fået ny hjemmeside, men den virker bare ikke. Søger man efter mine nye bøger “findes de ikke”, skønt bøgerne står på hylderne på københavnske biblioteker. Og jeg er ikke den eneste, som oplever dette. Selv deres webmaster medgiver at “problemet er velkendt.” Grotesk at man går i luften med en hjemmeside, hvor nye materialer fra foråret er “forsvundet”.

2 tanker om “Københavns biblioteker har fået ny hjemmeside – som overhovedet ikke virker!

  1. Kæreste Morten,

    I sandhed tak for den kommentar. Jeg har bandet over den hjemmeside adskillige gange. Og så kræver det en kæmpe kapacitet at køre den…. Jeg bliver så træt af, at alting skal være et reklamesite. Kh C

  2. Ja, “forbedringer” af diverse nettjenester er sjældent til det bedre!

Leave a Reply