Udgivet i Skriv en kommentar

Fin lektørudtalelse til “Da Fatima blev fugl”

Så er der kommet en fornem lektørudtalelse på min nye bog “Da Fatima blev fugl”. Lektøren Morten Halskov Jensen kalder det en “god historie med kød på” og siger blandt andet:

“Originalt og konkret giver fortællingen et bud på hvordan gamle myter kan inspirerer til at løse nutidens problemer og konflikter. En historie med kød på indholdet og skrevet i et letlæst sprog. Fine enkle tegninger, korte overskuelige kapitler og en tydelig typografi med luft mellem linjerne.”

“Da Fatima blev fugl” er en selvstændig fortsættelse til min bog “Slip aldrig Samiras hånd”. Bogen er illustreret af Peter Bay Alexandersen.

Fra bogens bagside:

“Fatimas far er fra Egypten. Han har fortalt om gudinden Isis fra gamle dage. Isis har gyldne vinger og kan beskytte og trøste dem, der er kede af det. Fatima vil også gerne have gyldne vinger, så hun kan tage sig af dem, der er kede af det. Det er godt at kunne, hvis der er nogen, der driller.”

Leave a Reply