Udgivet i Skriv en kommentar

De danske børnebibliotekers internetunivers er åbnet som demosite

Pallesgavebod.dk er de danske børnebibliotekers internetunivers og nu er det åbnet som demosite. Og det har det været et stykke tid, men jeg har blot ikke haft tid til at afprøve det. Men i dag svingede jeg ind forbi gaveboden, og det første indtryk er bestemt positivt. Jeg bliver måske nok hurtig træt af de små hjælpetrolde, der fyrer kække bemærkning af, hver gang jeg eksempelvis klikker på en bog. Man må håbe, disse kommentarer kan slås fra. Men eller ser det hele flot, farverigt og indbydende ud. Den største anke er dog, og den er særdeles alvorlig, at man tilsyneladende ikke kan bestille eller reservere titler mens man er logget ind på sitet. For at reservere en titel, skal man på nuværende tidspunkt forlade Gaveboden og koble sig ind på sit biblioteks normale, kedelige og børnefjendske database. Jeg håber og beder til, at dette underlige princip beror på, at sitet kun er på demoniveau. Ellers er det en brøler af rang.

Tjek selv gaveboden ud her:

www.pallesgavebod.dk

Leave a Reply