Udgivet i Skriv en kommentar

Flere groteske priser på danske ebøger

I går var jeg glad for at kunne melde, at der er kommet hul igennem hvad angår ebøger i Danmark.Nu er det faktisk muligt at købe dem gennem visse netboghandlere. Men priserne var ikke opløftende. Hos gad.dk kunne man erhverve sig Morten Ramsland “Sumobrødre” i trykt udgave for 300 kroner, mens ebog-udgaven kostede 250. Prisen for Sumobrødre hos bog og ide på nettet er endnu mere grotesk. Her kostede den trykte udgave 200 kroner. Mens ebogen var dyrere, den kostede 215 kroner. Har forlagsbranchen slet ikke lært af musikbranchen? Hvis priserne på ebøger er så høje, inviterer det til piratkopiering. Og selvfølgelig må ebogsudgaven ALDRIG være højere end prisen på en hardback – det siger sig selv.

Mine egne ebøger er bevidst prissat relativt lavt, fra 15 – 49 kroner – tjek dem ud på Apple Ibookstore.

Leave a Reply