Udgivet i 1 kommentar

Endelig hul igennem til danske ebøger hos netboghandlere – men priserne er håbløse

For nogen tid siden kunne jeg begejstret melde, at nu kunne man omsider købe ebøger hos boghandlerne på nettet. Dér var jeg lidt for hurtig. Teknikken var forsinket et eller andet sted i systemet. Men nu er der hul igennem. På ebog-distributionen Publizon, kan man nu se en liste over netboghandlere som er gået online med danske ebøger. Desværre ligger mine egne bøger ikke tilgængelige endnu, men det kommer forhåbentlig. Selv venter jeg lidt med at skaffe mig en ebogslæser. Jeg synes ikke de nuværende læsere er gode nok. Og så er der prisen. Sumobrødre af Morten Ramsland koster 250 kroner som ebog hos gad.dk! Ja, sådan kan man dræbe markedet, før det overhovedet er startet. Hvem gider betale så mange penge for en computerfil, hvis man kan få den samme titel i lækker hardback til 299 kroner? Hvis forlag og boghandlere vil noget med ebøger, skal de sælge dem til paperbackpriser. Nuvel, tjek listen over detailhandlere ud her:

http://www.pubhub.dk/tilknyttede-detailhandlere.aspx

1 tanke om “Endelig hul igennem til danske ebøger hos netboghandlere – men priserne er håbløse

  1. Hørte i morges at forlagenes ambitionen er at e-bøger skal koste 80 % af hvad bøger koster.

    Tror ikke på at e-bøger rykker. For 10 år siden sagde man bekymret i bibliotekssystemet at inden for få år ville e-bøger nærmest overtaget markedet 🙂

    Jeg tror, at jeg bliver den sidste i landet der køber en e-bogslæser. Elsker dims og gadgets men mest elsker jeg bøger!

Leave a Reply