Udgivet i Skriv en kommentar

Et eksplosivt tilbud: “Bomben i madkassen” som klassesæt til 750 kroner

Jeg har købt restoplaget af min bog “Bomben i madkassen”. Derfor kan jeg tilbyde bogen som klassesæt til særlig pris for dig. 750 kroner for 30 bøger (+ forsendelse). Send en mail på morten.durr@comxnet.dk, hvis du vil bestille.

Om “Bomben i madkassen”:
De store drenge driller Michael. De tvinger ham til at tænde et voldsomt kanonslag. Men Michael tager hævn. Michael har nemlig også en bombe … i madkassen.

“Bomben i madkassen” handler om mobning, kammeratskab og evnen til at sige fra. Den henvender sig til børn fra 1. – 4. klasse. Bogen er letlæst, lix 20, med illustrationer af Mads Berg.

Anmeldelser:

”Det er en smuk fortælling om, hvordan den trynede dreng ved egen kraft rejser sig. Sproget er underspillet, præcist og fuldt af betydning. Mads Bergs illustrationer er som sproget enkle og udtryksfulde.”
Anne Katrine Rask, Folkeskolen.dk

“Budskabet, at man ikke skal finde sig i at blive mobbet, behandles så underholdende, at bogen vil blive et hit, især blandt drenge.”
Lene Nissen, lektørudtalelse, DBC

“Denne lille historie er en klarsynet fremstilling af magt, hvad den hviler på, og hvad der driver den. Skrevet hen over 31 små sider med stor sats.”
Steffen Larsen, Dagbladet Politiken

”Historien er medrivende og spændende. Sproget flyder frisk af sted, og stemningerne fanges smukt i Mads Bergs illustrationer. Han viser håndgribeligt afmagten, når man mobbes. Afsnit og kapitler er tilpas korte, og desuden er bogen sat med store typer og god afstand mellem linierne. Med lidt støtte kan selv meget svage læsere være med. De vil genkende Michael og få et godt grin over hans veludførte hævn!”
Lone Petersen, fortællingen.dk

“En ny-klassiker, som er svaret på alle mobbeofres drømme om hævn … og så har den et vildt godt plot. Denne bog er et must på SFO-boghylden mellem billedbøger, kapitelbøger og tegneserier.”
Anne Petersen, Børn & Unge (BUPL)


Leave a Reply