Udgivet i Skriv en kommentar

Dansk platform for ebøger går i luften i morgen

Så sker det endelig. De store forlag har fundet sammen om en åben platform for distribution af danske ebøger. Hvilket betyder, at “en masse” ebøger nu vil kunne købes af danske forbrugere gennem netboghandlere såsom Saxo.dk. Firmaet som leverer den tekniske løsning hedder Publizon og ejes blandt andet af Gyldendal og Lindhardt & Ringhof. Men, hvilket er yderst lovende, alle forlag skal kunne tilslutte sig. Så hvis du har mod på at udgive din egen bog som ebog, er dette pludselig blevet en reel mulighed. nu venter vi så blot på en god og billig ebogslæser, Kindle eller Ipad.

For mig er udviklingen yderst interessant, da jeg har skrevet kontrakt på, at 13 af mine titler skal udkomme som ebøger – også distribueret af Publizon. Titlerne er i øjeblikket ved at blive klargjort, så jeg forventer næppe, at de kan købes allerede fra imorgen. Men mere om mine ebøger senere. Se mere om Publizon her:

Leave a Reply