Udgivet i 1 kommentar

Lotte Garbers tager bladet fra munden: forlagene er for dårlige til markedsføring.

Vores formand i Dansk Forfatterforening Lotte Garbers er aktuel i dag med et stort interview i Dagbladet Børsen, som jeg kan anbefale, at man læser. For Lotte Garbers pointe er vigtig. Hun siger blandt andet, at forlagene er bedre til at redigere end til at markedsføre deres bøger. Hun konstaterer, at “det er mystisk, at vi ikke kan tjene penge i en branche, som går godt.” Jeg kan kun være enig. Hvornår begynder millionerne at rulle min vej? Se dét er en af livets store gåder. Du kan se Lotte Garbers fortælle mere om dette og ikke mindst e-bøger på fredag i DR Deadline.

1 tanke om “Lotte Garbers tager bladet fra munden: forlagene er for dårlige til markedsføring.

  1. Lotte har ret (siger jeg skråsikkert uden at have læst Børsen).

    Det er nu ikke ens for alle forlag. Men bredt set oplever jeg, fra min ende, at når forlagene har trykt en bog er de færdige med den. Enkelte forlag er helt umulige at komme i kontakt med. Enkelte forlag ønsker slet ikke at samarbejde/markedsføre og enkelte forlag, syntes at leve i en anden tidsalder (især den uden internet og sociale medier).

    Jeg tror, at de næste par år vil vi se endnu flere nye forlag. Det er både godt og skidt. Men de største forlag skal nok overleve. Om ikke andet, så på kendisbøger, genoptryk og pixibøger!

Leave a Reply