Udgivet i 2 kommentarer

Fri mig for kendis-børnebøger!

Åh nej, faldt lige over dette. Nu har også Tori Spelling fået udgivet en børnebog. Hvorfor udgiver alle disse kendisser børnebøger? Er det fordi børnebøger er venstrehåndsarbejde, som forlagene blåstempler, så længe de kan sælges på et kendt navn? Eller, hvad jeg håber, fordi børnebøger er blevet så cool, at selv Hollywoodstjerner misunder os bu-forfattere 🙂 Nu mangler vi blot en børnebog fra paven….

Se Toris bog omtalt i Søndagsavisen her (ja, ja, jeg er skam på fornavn med hende):

http://sondagsavisen.dk/433/010379410/

2 tanker om “Fri mig for kendis-børnebøger!

 1. Jeg syntes bunden blev nået, da den britiske model Jordan fik en serie udgivet. Men mon ikke “kendte” børnebogsforfattere ikke engang ved de udkommer – men blot har navnet påklistreret udgivelsen?

  /Thor Kidmose

  1. Ja, men jeg kunne godt bruge hendes forskud:
   “In 2006 Price signed a £300,000 advance with Random House for Katie Price’s Perfect Ponies”

   Et par millioner i forskud for en børnebog! Okay, kilden er Wikipedia, så jeg garanterer ikke for udsagnets sandhedsværdi…

   http://en.wikipedia.org/wiki/Jordan_(Katie_Price)

Leave a Reply