Udgivet i Skriv en kommentar

Mød mig på Bogfestivalen

Den 17. april kan du møde mig på bogfestivalen på Holmen i København, her vil jeg, og en masse andre forfattere, møde op og sælge restoplag af vores titler til uhyggeligt billige priser. Så kunne du tænke dig at få et signeret eksemplar af “Bomben i madkassen”, “Krabledyr” eller “Erik maler hunden blå”, skal du blot møde op på Arkitektskolen fra kl. 10. De andre forfattere du kan møde ved cafebordet, hvor vi sælger bøger, er: Thorstein Thomsen, Henrik Nilaus, Daniel Zimakoff, Lene Fauerby, Bente Bech, Jon Ranheimsæter, Birde Poulsen, Annette Herzog, Kåre Bluitgen m.fl.

Og hvad er så Bogfestivalen? Bogfestivalen er et spritnyt og spændende tiltag som foregår over to dage. Festivalen rummer en masse spændende aktiviteter omkring litteratur for børn og unge. Se mere på www.bogfestivalen.dk

Leave a Reply